Courchevel

KURŠEVEL- Jedno skijalište, a 5 svetova!

Kurševel je deo skijališta 3 doline (Les 3 Vallees), koje je najveće povezano skijaško područje na svetu. Padine Courchevela su zaista vrhunske i nude raznolikost na kojima čovek ima tendenciju da se zaboravi. Veoma tehnička stanica sa strmim stazama poput Saulire. Topografija Kurševela pruža svojim turistima zaista izvanredne mogućnosti- možete se baviti sportom ili šetati u vrlo živopisnom okruženju dok ste u Kurševelu.

Kurševel je jedno od najpoznatijih skijališta na svetu i nalazi se u dolini Sen Bona u 5 sela: Saint Bon (1100), Courchevel Le Praz (1300), Courchevel Village (1550), Courchevel Moriond (1650) i Courchevel (1850).

Sela su povezana ski liftovima ili besplatnim shuttle autobusima i formiraju jedno skijalište – skijalište koje se može pohvaliti iz više razloga. U svakom selu se vidi posebnost I bezbroj sitnih detalja koji vam garantuju nezaboravan boravak … Prepustite se iskušenju i upijajte različite atmosfere sela Kurševela dok ne pronađete ono koja vam najbolje odgovara …

Kolačići nam pomažu u pružanju naših usluga. Korišćenjem naših usluga pristajete na upotrebu kolačića.
Za više informacija pogledajte stranicu Politika Privatnosti