Dominikanska Republika

Hoteli

Dominikanska republika – zemlja palmi, kokosa, najlepših peščanih plaža… Ova egzotična destinacija iliti biser Kariba, kako je još i popularno nazivaju, je pravi izbor za Vas, bilo da želite dobru zabavu ili romantičan odmor za dvoje.
Prestonica zemlje je Santo Domingo, međutim, turisti se odlučuju za istočni deo ostrva i mesto Punta Kana (Punta Cana). Ovo mesto je centar turističke ponude luksuznih hotela i rajskih plaža. Punta Cana ima najpovoljniju ponuda Kariba za boravak u hotelima sa bazenima i plažama, bogatu internacionalnu kuhinju all inclusive uslugu, ali i brojne aktivnosti.
Komad raja koji ponesete iz ove zemlje okupane suncem osvojiće vas za sva vremena!

Kada je najbolje putovati?
Prosečna temperatura od 28 stepeni tokom cele godine i činjenica da Dominikanska Republika ima čak oko 360 sunčanih dana godišnje, sasvim su dovoljan razlog da se uputite na ovaj čudesni deo planete. Stoga na svoj put ponesite laganu, prijatnu i komotnu odeću, ali i neki komad garderobe dugih rukava jer su noći prijatne, čak i sveže.

Ukoliko tražite idealan period godine za svoje putovanje u Dominikanu, treba imati na umu da je ovo područje podložno uraganima. Period uragana traje od juna do kraja septembra (naročito u južnom delu zemlje), a period kiša između maja i juna, nekada čak do oktobra.
Tako će najbolji deo godine za Dominikana putovanje od novembra do maja.

Kolačići nam pomažu u pružanju naših usluga. Korišćenjem naših usluga pristajete na upotrebu kolačića.
Za više informacija pogledajte stranicu Politika Privatnosti