Ostvarite savršeno putovanje iz snova

Za autentična putovanja i jedinstvena iskustva. Vaše putovanje počinje ovde.

Altano Travel vam  predstavlja putovanja koja bi vam dala  inspiraciju gde putovati sa nama. Ove ideje za odmor usklađujemo sa vašim interesovanjima, bez obzira da li želite da boravite u jednostavnom ili luksuznom smeštaju, imate posebnu strast prema umetnosti, divljini ili uživanju u prirodi, ili planirate putovanje za posebnu priliku. U dogovoru sa vama možemo da kreiramo plan puta koji odgovara vašim specifičnim interesovanjima i ukusima i u skladu sa vašim budžetom. Vi birate datum putovanja i sve ostale detalje vašeg boravka, a mi smo na raspolaganju za savete i sugestije.

Radujemo se svakoj novoj inspiraciji za putovanja na neka nove destinacije.

Pored putovanja kreiranih po meri, za vas i vašu malu grupu,  možemo da ponudimo rezervacije  za avio karte, hotele i vile, izlete, kao i sve ostale dodatne i ekstravagantne usluge ne destinaciji.

Takođe nudimo  kreirane aranžmane najboljih domaćih i stranih turoperatora.

Zašto sa nama – jer posedujemo:  Posvećenost, Kreativnost, Stručno znanje…

Svi naši specijalisti su mnogo putovali ili živeli u svojim specijalizovanim regionima. Isti stručnjak će voditi vaše putovanje od početka do kraja Iskoristite svoje vreme i budžet na najbolji način. Napravite razliku između dobrog i izvanrednog putovanja Mi i naši lokalni partneri odabrali smo najbolje. Nudeći više od samo datuma i imena, nastojimo da vam pružimo pravi uvid u zemlju putovanja, da doživite najlepše momente koje ćete pamtiti zauvek.

Putovanja su vaš stil života. Putujte sa stilom!

First minute LETO 2024

Zatraži Ponudu

    Kolačići nam pomažu u pružanju naših usluga. Korišćenjem naših usluga pristajete na upotrebu kolačića.
    Za više informacija pogledajte stranicu Politika Privatnosti