Bora Bora


Bora Bora – Najlepše ostrvo sveta!
 


Na sat vremena leta od Tahitija, nalazi se Bora Bora. Celo ostrvo je zaštićeno od otvorenog mora koralnim grebenom, a sa svoje tri lagune podseća na remek delo prirode, na paletu zelene i plave boje. Ljubav na prvi pogled!
Unutrašnjost ostrva je kao iz snova- tri vulkana prekrivena tropskom prašumom nude spektakularni pogled na pravi tropski raj. A prelepi podvodni svet laguna pruža mogućnost za vodene sportove i ribolov. Posebno je atraktivan peščani atol Motu u čijoj blizini se nalaze idealna mesta za ronjenje i gde se mogu videti kitovi i delfini.
Uobičajeni smeštaj na Bora Bori su bungalovi iznad mora. Možete izabrati i one sa providnim dnom. Uživajte u doručku na terasi bungalova – biće vam serviran na tradicionalan način-dopremljen kanuom! 
Perfektno bele peščane plaže, raskošna cvetna vegetacija i kristalno bistro more - pravo su romantično okruženje za luksuzne hotele.

 


  MAPA HOTELA

 HOTELI:


 

*Four Seasons Resort Bora Bora

Smešten između dubokog plаvog Pаcifikа i mirne lаgune, na Point Matira, na severoistočnoj strani ostrva Bora Bora, Four Seаsons Resort Bora Bora nudi južno more nа sopstvenom privаtnom mаlom ostrvu. Svojom jedinstvenom lokacijom na privatnoj plaži, s pogledom na tirkizne boje mora i na Mount Otemanu pruža pun komfor u vilama na plaži i bungalovima na vodi. Inspirisаn polinezijskom аrhitekturom, odmаrаlište se uklаpа u bujni svet neprevаziđene tropske lepote. Four Seаsons kombinuje vrhunsku uslugu i besprekorno moderne pogodnosti.
Prostrani bungalovi i vile su uređene u tradicionalnom stilu, sa zidovima od vulkanskog kamena i krovovima od lokalnog drveta - sve to u kombinaciji sa elementima moderne arhitekture.
Rizort pruža brojne mogućnosti za romantičan i nezaboravan boravak- sa infinity bazena možete uživatu u pogledu na lagunu i Otemanu planinu, iz Sunset Bar & Lounge možete posmatrati spektakularne zalaske sunca. U laguni, koja je stanište mnogih egzotičnih morskih životinja, možete uživati u besplatnim turama ronjenja sa vodičem, vožnji kajaka, krstariti katamaranom, jedriti na dasci…

CENOVNIK


*INTERCONTINENTAL BORA BORA RESORT & THALASSO SPA - Bora Bora 

 Smešten na ostrvcetu naspram Mount Otemanu, InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa je prava plutajuća oaza u Južnom Pacifiku. Izdvaja se po svom modernom dizajnu kao i po balneoterapiji i talasoterapiji jedinstvenog spa centra u Farncuskoj Polineziji. Spa centar je prvi Thalasso Spa u svetu koji koristi pogodnosti duboke morske vode i minerale iz mora u svim svojim potpisanim tretmanima.
Rizort poseduje ekološki klima uređaj koji koristi hladne duboko-morske vode Pacifika.
Prostrane i svelte Water vile su idealno mesto za parove koji žele da se opuste i uživaju u tretmanima podmlađivanja.

CENOVNIK


*INTERCONTINENTAL BORA BORA LE MOANA RESORT - Bora Bora  

Pored najbolje lokacije na čuvenoj Matira Point, na najlepšoj plaži od belog peska na Bora Bori InterContinental Bora Bora Le Moana Resort je takođe okružen kristalno bistro vodom lagune. Intimna atmosfera i prijatna udobnost polinezijske arhitekture bungalova na vodi pravo su rajsko okruženje za boravak na Bora Bori.

CENOVNIK


*LE MERIDIEN – Bora Bora

Savremeni i elegantni, Le Meridien Bora Bora je luksuzni rizort smešten na veličanstvenom ostrvu okruženom najlepšom lagunom na svetu, sa zapanjujućim pogledom na planinu Otemanu.
Od svog širokog spektra aktivnosti, odmaralište je Svetište Turtle, posvećeno očuvanju veličanstvenih zelenih kornjača. Ovaj centar za negu, smešten u srcu hotela, jedinstven je u svetu, sa posebnim programom koji se primenjuje kako bi se osigurala uspešna budućnost kornjača u okeanu. Odmaralište takođe ima Ekološki centar dizajniran sa obrazovnim ciljem.

CENOVNIK


 *ST REGIS RESORT – Bora Bora 

 Po dolasku na pontonsko pristanište, tim batlera vas pozdravlja i vodi do raskošnog lobija koji je kombinovao polinezijski topli ambijent s grandioznom arhitekturom i modernim sadržajima. Uz minimalnu veličinu vila od 144m² , St Regis nudi najprostranije vile na Bora Bori. Vile sa 1, 2 ili 3 spavaće sobe, bez obzira da li se nalaze na plaži, okrenute ka okeanu ili prema laguni, sve kategorije su elegantno uređene i ukrašene šarenim polinezijskim dodacima, sa veoma cenjenim velikim prozorima, odvojenim prostorom za život i spavaću sobu i raskošnim kupatilima sa italijanskim mermerom i egzotičnim drvetom.

Gosti imaju izbor više izolovanih područja, kao što su Miri Miri Spa od Clarinsa, St Regis lagoonarium ili bazeni Oasis .

CENOVNIK


*SOFITEL BORA BORA PRIVATE ISLAND – Bora Bora 

 Boutique hotel Sofitel Bora Bora Private Island se nalazi na privatnom ostrvu smeštenom na jugoistočnom kraju lagune, u malom botaničkom vrtu okružen vodom. Pravo mesto za odmor od svega, u potpunom miru. Jedinstvena lokacija pruža veličanstven panoramski pogled od 360° na planinu Otemanu i na tirkiznu lagunu. Blizina najlepšeg koralnog grebena Bora Bore idealan je preduslov za relaksaciju i odmor u privatnosti, posebno za parove i mladence!
Obezbeđen je besplatan svakodnevni prevoz do Sofitel Bora Bora Marara Beach Resorti glavnog ostrva.

CENOVNIK


 *BORA BORA PEARL BEACH RESORT & SPA – Bora Bora

Po dolasku u ovaj rizort prva pomisao je: ovo je Polinezija!
Izgrađen na dugoj peščanoj plaži od belog peska, u tradicionalnom polinezijskom stilu sa puno prirodnih materijala, kao što su drvo, bambus, kamen- Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa ima sve osobine Boutique Hotela. Na vama je da odaberete smeštaj u bungalovima iznad kristalo plave vode ili intimne svitove sa privatnim vrtom, bazenom ili jacuzzijem.
I posebno čuvana tajna- Tavai Spa- 100% mira u polinezijskom raju, sa pogledom na jezero ispunjeno ružičastim vodenim ljiljanima. Njegova specijalnost, jedinstvena na Bora Bori: masaža tela stopalima! A za one koji žele neizbrisivu uspomenu boravka na Bora Bori, Tuhei, ekskluzivni tatoo umetnik je vama na usluzi.

CENOVNIK

 

Informacije

Altano Travel doo Beograd
Ruzveltova 23/44, 11000 Beograd
Licenca OTP 73/2016
Tel: (+381 11) 407 22 44
Tel/fax: (+381 11) 407 22 45
Mob: 065/22-00-887
E-mail: info@altanotravel.com

Cene

Cene iskazane na sajtu su informativnog karaktera. 
Za više detalja o ponudi kontaktirajte poslovnicu agencije Altano Travel.

Gde se nalazimo