Specijal - Jahorina

Wellness & Spa Aparthotel  VUČKO 5*  

Lokacija

Hotelsko apartmanski kompleks Wellness & Spa Aparthotel  VUČKO 5* smeštan je na atraktivnoj, osunčanoj lokaciji u samom centru Jahorine, jedne od najlepših evropskih planina. Nalazi se na 1.520 m nadmorske visine. Jahorina se prostire na oko 30 km dužine sa svojim ograncima i najvišim vrhom Ogorjelica na 1.916 m nadmorske visine. Prosečan broj dana sa snežnim pokrivačem je 175 i to od početka oktobra, pa do kraja maja. Ovde se nalazi preko 20 km dobro uređenih skijaških staza koje se prostiru od 1890 m do 1200 m nadmorske visine, kao i 8 ski liftova ukupnog kapaciteta 7.500 skijaša na jedan sat. Jahorina je popularna za ljubitelje alpskog skijanja, snowbordinga, ski safarija na motornim sankama, skijaškog trčanja, klizanja i noćnog skijanja. Wellness & Spa Aparthotel VUČKO 4* je udaljen od međunarodnog aerodroma u Sarajevu na 28 km. Udaljenost hotela od Beograda je 314 km. 

Wellness & Spa Aparthotel  VUČKO 5* je izgrađen od ekoloških i prirodnih materijala, a zamišljen je i projektovan da bude u potpunoj harmoniji sa svojim prirodnim okruženjem. Većina apartmana u hotelu ima predivan pogled na vrhove Jahorine. 

Opremljenost soba: sef, mini bar, telefon, fen, LCD TV, kupatilo WC/tuš ili kada. Sve sobe u hotelu su nepušačke. U hotelu su 2 sobe opremljene prema potrebama osoba sa invaliditetom. Besplatan WIFI intenet u svim sobama. 

Standardna soba: maksimalna okupiranost do 3 osobe, jedna prostorija prosečne površine 30 - 40 m2, king, queen ili twin kreveti, tuš kabina, 2 bade mantila, 2 para papuča, terasa ili balkon u većini soba, čajna kuhinja u nekim sobama, dnevno spremanje apartmana.  

Apartman: maksimalna okupiranost do 6 osoba, 2 ili 3 prostorije sa dnevnim boravkom, površine 40-60 m2, king, queen ili twin kreveti, tuš kabina, 2 bade mantila, 2 para papuča, terasa ili balkon u većini apartmana, čajna kuhinja u nekim apartmana, dnevno spremanje apartmana

Hotelski sadržaj:  Paradizo loby bar, restoran, vinoteka sa velikim izborom vina iz celog sveta, poslastičarnica, wellness centar na 720 m2, sala za seminare i prezentacije, čuvanje dece, prodavnica sa suvenirima i dnevnom štampom, menjačnica, ski servis, ski rental, iznajmljivanje bicikala, sportski tereni za tenis, košarkašku, mali fudbal i odbojku.

WELLNESS & SPA  vrhunski wellness centar na površini od 720 m2 gde možete pronaci rimsku saunu, finsku saunu, parno kupatilo, toplo-hladni aroma tuševi, hidromasažni bazen, masaže (klasične, švedske, sportske i aromaterapijske), tretmani za lice i telo, futuristička kada sa visokom koncentracijom soli u kojoj se lebdi kao da ste u bestežinskom stanju, fitness studio. Ulaz u Wellness&Spa centar je dozvoljen za decu od 12 do 16 godina uz konstantan nadzor i potpunu odgovornost roditelja, a deci ispod 12 godina nije dozvoljen ulazak u Wellness&Spa centar.

 

 

Informacije

Altano Travel doo Beograd
Ruzveltova 23/44, 11000 Beograd
Licenca OTP 73/2016
Tel: (+381 11) 407 22 44
Tel/fax: (+381 11) 407 22 45
Mob: 065/22-00-887
E-mail: info@altanotravel.com

Cene

Cene iskazane na sajtu su informativnog karaktera. 
Za više detalja o ponudi kontaktirajte poslovnicu agencije Altano Travel.

Gde se nalazimo