Šri Lanka

Hoteli Izleti

Vodimo vas na putovanje u egzotičnu i posebnu zemlju koju zovu biserom Indijskog okeana – Šri Lanku. Šri Lanka je ostrvo koje se nalazi u Indijskom moru, južno od Indije. Bogata je predivnim plažama, neverovatnom prirodom i dugom tradicijom i kulturom. Neobično putovanje kroz džungle centralnog dela ostrva, obilasci poznatih budističkih hramova i lokaliteta pod zaštitom UNESCO-a. Branje i degustacija čaja, hranjenje slonova, surfovanje. Šri Lanka je destinacije za istraživače i srećne avanturiste.

Ljubitelji životinja biće oduševljeni neukrotivom lepotom prirode, Šri Lanke. Upustite se u uzbudljivu safari avanturu rezervata divljine, Nacionalni park Yala.Ovaj park je utočište za leoparde, slonove, bivole, krokodile, egzotične ptice i čitav niz drugih fascinantnih stvorenja. U Pinnawali, sirotištu slonova, bićete u prilici da i sami učestvujete u svakodnevnoj rutini ovih dobroćudnih divova.Bićete dirnuti načinom na koji uživaju dok ih mazite, hranite i kupate se sa njima.

Poseta Šri Lanci ne bi bila potpuna bez uživanja u rajskim plažama i lokalnim specijalitetima. Od zlatnih obala Hikkaduwe do netaknute lepote Mirisse, čeka vas prava obalska čarolija.

Kada putovati na Šri Lanku

Vreme na Šri Lanci diktiraju dve monsunske sezone koje donose kišu zapadnim i jugozapadnim obalama od maja do septembra; i istočnim obalama i severnom regionu između oktobra i februara. Ostatak godine je sunčan i suv. Temperature su konstantne tokom cele godine, sa prosečnim temperaturama u primorskim regionima 25-30C, a u planinskim predelima 15-18C.

Naše najbolje godišnje doba za putovanje je između novembra i aprila.

Kolačići nam pomažu u pružanju naših usluga. Korišćenjem naših usluga pristajete na upotrebu kolačića.
Za više informacija pogledajte stranicu Politika Privatnosti