Sejšeli

Hoteli

Sejšeli, bogati netaknutim prirodnim lepotama, koji kao da su izolovani od sveta, pravo su mesto da zaboravite na sve i prepustite se uživanju. Na stotine sjajnih grebena i džunglom pokrivena ostrva, rasuta su po kristalno čistom Indijskom okeanu. Bele peščane plaže iz snova i predivne uvale za kupanje. Nestvarne skulpture granitnih stena i bujna vegetacija,  pravi su idilični prirodni raj.

Kada su u pitanju egzotične destinacije o kojima maštamo, Sejšeli se nalaze na vrhu liste. Svako ostrvo vas očekuje sa egzotičnom i romantičnom čarolijom.

Pored prelepih plaža i jedinstvenih edenskih vrtova u Indijskom okeanu, naći ćete živopisni vodeni svet. Na Sejšelima žive džinovske kornjače i može se naći kokosov orah Coco de Mer.

MAHE je najveće ostrvo Sejšela, na kom se nalazi aerodrom, kao i glavni grad Viktorija. Ostrvo gusto pošumljenih brda i prelepih zaliva sa plažama za odmor iz snova.

PRASLIN je ostvo malih uzvišenja i fantastičnih belih plaža sa granitnim stenama. Stanište je autohtonog drveta Coco de Mer.

LA DIGUE (La Dig) je ostrvo poznato po prelepim plažama, tirkizno-plavom moru i jedinstvenim stenovitim formacijama.

Sejšeli su savršena destinacija za odmor, medeni mesec ili venčanje na plaži. Možete boraviti samo na jednom ostrvu ili izabrati Island Hopping – jedno putovanje, boravite na 2 ili 3 ostrva.

Kada putovati na Sejšele

Sejšeli važe za atraktivnu destinaciju tokom cele godine, ali ipak postoje određeni meseci kada je boravak prijatniji. Preporuka su  meseci april, maj, oktobar i novembar, koji predstavljaju period umerene klime, bez prevelikih vrućina i sparine, ali i bez previše vetra. Klima tokom ovih meseci zaista je prijatna i idealna za sunčanje na plaži, ronjenje i šetanje po ostrvu.

Na Sejšelima su tokom cele godine temperature približno iste- danju do max 32°C,  noću do 24°C , dok je temperature vode  od 23-27°C.

Kolačići nam pomažu u pružanju naših usluga. Korišćenjem naših usluga pristajete na upotrebu kolačića.
Za više informacija pogledajte stranicu Politika Privatnosti