Kuba

Hoteli

Kuba -zemlja salse i ruma, slobode i vedrine

Putovanje na Kubu – ostrvo na kome je vreme stalo. Kuba je šarmantno ostrvo Kariba. Ovde živi nasmejan narod kome su dovoljni salsa, mohitosi i tompusi za jedan čaroban život. Divni ljudi koji uživaju u plesu, muzici, hrani i životu neopterećeni materijalnim stvarima.

Možete odabrati da uživate u nekom od all inclusive hotela u Varaderu ili da odaberete mix Havana i Varadero. Obično se kombinuje 3 noći Havana i 5 ili 7 noći Varadero.

Varadero, glavni turistički grad Kube će vas kupiti peščanim belim plažama koje se protežu kilometrima daleko i izgledaju kao da je neko oživeo najlepše razglednice. Siigruni smo da ćete uživaćeti u ležernom odmoru bez dodatnih troškova, uz odlične All Inclusive pakete u rizortima na plaži.

Glavni grad HAVANA živi svoj život, zarolbljen u prošlosti, sa 11 miliona stanovnika koji sa nadom gledaju u budućnost. Havana je grad kontrasta i uličnog života. Jedinstven po istorijskom nasleđu, arhitekturi i noćnom životu, grad će vam pružiti priliku za aktivan odmor sa mogućom realizacijom fakultativnih izleta na lokacije u okruženju.

Kada putovati na Kubu?

Na Kubi preovladava tropska klima, pa je najbolje ići u periodu od oktobra do maja. Od avgusta do oktobra traje kišni period. Takođe, krajem avgusta i početkom septembra u ovom delu sveta se, sve ređe zadnjih godina, mogu javiti uragani. Jun i jul su najtopliji meseci sa oko 33 stepena i visokom vlažnošću vazduha.

Kolačići nam pomažu u pružanju naših usluga. Korišćenjem naših usluga pristajete na upotrebu kolačića.
Za više informacija pogledajte stranicu Politika Privatnosti